ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Νύφη κατηγορείται ότι έριξε μαριχουάνα στο γαμήλιο γεύμα - Στο νοσοκομείο οι καλεσμένοι

Φλόριντα: Νύφη κατηγορείται ότι έριξε μαριχουάνα στο γαμήλιο γεύμα - Στο νοσοκομείο οι καλεσμένοι
Η αστυνομία έκανε έρευνα για την ύπαρξη μαριχουάνας συλλέγοντας για ανάλυση από το γαμήλιο τραπέζι γυάλινα σκεύη και τρόφιμα pixabay

Με την κατηγορία ότι πρόσθεσε κάνναβη στο γαμήλιο γεύμα που πρόσφερε στους καλεσμένους της με αποτέλεσμα πολλοί να εκδηλώσουν συμπτώματα δηλητηρίασης και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο βαρύνεται μια νύφη στην Φλόριντα.

Η αστυνομία στη Φλόριντα συνέλαβε τη νύφη αλλά και την υπεύθυνη του γαμήλιου μενού δύο μήνες μετά το γάμο που έγινε στις 19 Φεβρουαρίου στην πόλη Λονκγουντ, στην κεντρική Φλόριντα, αφού το προηγούμενο διάστημα διεξαγόταν έρευνα για το περιστατικό.

Όπως είπαν αρκετοί από τους 50 καλεσμένους «αισθάνθηκαν περίεργα», αφού έφαγαν κεφτεδάκια, σαλάτα Καίσαρα, τορτελίνια και «ψωμί με ελαιόλαδο και βότανα»,
και παραπονέθηκαν για πόνους στο στομάχι και εμετούς. Αρκετοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ένας από τους καλεσμένους είπε στους αστυνομικούς ότι «αισθάνθηκε μυρμήγκιασμα, η καρδιά του άρχισε να τρέχει και (έκανε) τρελές σκέψεις».

Μια άλλη καλεσμένη σύμφωνα με το BBC, νόμιζε ότι ο γαμπρός της είχε πεθάνει και ότι η οικογένειά της κρατούσε πληροφορίες από αυτήν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση πανικού και οι γιατροί έπρεπε να της δώσουν κάτι για να ηρεμήσει, αναφέρει η αστυνομία.

Από την πλευρά της η νύφη αρνήθηκε ότι είχε επιτρέψει να μπουν ναρκωτικά στο φαγητό, όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία.

Ωστόσο, μια καλεσμένη, είπε ότι είδε ένα μέλος του προσωπικού της εστίασης να προσθέτει «μια πράσινη ουσία» σε ένα πιάτο του μενού, ενώ μια άλλη, είπε ότι η νύφη παραδέχτηκε ότι πρόσθετε κάνναβη στο ελαιόλαδο.

Η τροφοδοσία και το προσωπικό της είχαν εγκαταλείψει το πάρτι προτού η αστυνομία προλάβει να τους ανακρίνει στο σημείο.

Η αστυνομία έκανε έρευνα συλλέγοντας για ανάλυση από το γαμήλιο τραπέζι γυάλινα σκεύη και τρόφιμα, στα οποία συμπεριελήφθησαν φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα, επιδόρπια πουτίγκας και λαζάνια.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι το ψωμί και τα λαζάνια αργότερα βρέθηκαν θετικά για THC, μια ψυχοδραστική χημική ουσία στη μαριχουάνα, ενώ τρεις καλεσμένοι βρέθηκαν επίσης θετικοί σε αυτή την ουσία.

Η νύφη και η υπεύθυνη εστίασης συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι η ιατρική κάνναβη είναι νόμιμη στη Φλόριντα, αλλά όχι η ψυχαγωγική χρήση σε αντίθεση με ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ