ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Πρινς

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Πρινς
REUTERS

Ο Πρινς, μια μέρα πριν πεθάνει είχε προγραμματίσει επίσκεψη σε γιατρό στην Καλιφόρνια, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εθισμού του στα παυσίπονα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας ¨"Minneapolis Star Tribune".

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Γουίλιαμ Μάουζου (William Mauzy), δήλωσε ότι εκπρόσωποι του Πρινς τηλεφώνησαν στο γιατρό Χόγουαρτ Κόρνφελτ (Howard Kornfeld), στις 20 Απριλίου για να κανονίσουν ραντεβού.

Όπως αναφέρει το CNN, ο γιατρός ειδικεύεται σε μεθόδους αποτοξίνωσης. Ωστόσο, δεν μπόρεσε ο ίδιος να εξυπηρετήσει τον μουσικό και έστειλε τον γιο του Άντρεϊ στο κέντρο.

Ο νεαρός γιατρός, ταξίδεψε στη Μινεσότα για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους του καλλιτέχνη, στις 21 Απριλίου,και όπως αποκαλύπτεται, αυτός είναι το πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και βρήκε το πτώμα.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, τα οποία αναμένονται πάντως σε αρκετές μέρες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Πρινς, ενώ ήδη υπάρχουν αρκετές θεωρίες γύρω από το θάνατό του.

Συγκεκριμένα, οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, ενώ στο άψυχο σώμα του τραγουδιστή δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ή κάποιο σημάδι βίας. Την ίδια στιγμή όμως, δεν απάντησαν στο ερώτημα αν ο Πρινς είχε λάβει φάρμακα την τελευταία μέρα της ζωής του.

Ο Πρινς βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση το πρωί της Πέμπτης 28 Απριλίου στο ασανσέρ της έπαυλής του. Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Στις 10:07 τοπική ώρα ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ