Συρία: Eπέκταση της εκεχειρίας και στο Χαλέπι
ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν σε επέκταση της εκεχειρίας στη Συρία προκειμένου να περιλαμβάνει και το Χαλέπι και την ευρύτερη περιοχή.
Επιπλέον θα συνεργαστούν ώστε να επιτευχθεί καλύτερη λειτουργία της εκεχειρίας, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και μεταδίδει το Reuters.
Η εκεχειρία αυτή «τέθηκε σε ισχύ σήμερα στις 00:01» τοπική ώρα και «είδαμε μια γενική μείωση της βίας σε αυτές τις περιοχές, παρότι υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο περί συνέχισης των μαχών σε ορισμένες τοποθεσίες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αμερικανικό ΥΠΕΞ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος παραμένει μια οριστική παύση των εχθροπραξιώ σε όλη τη χώρα και όχι μια σειρά από ανακωχές σε τοπικό επίπεδο.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ απένειμε Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε στην επιχείρηση για τη σύλληψη Μαδούρο: «Τέσσερις πυροβολισμοί διέλυσαν το πόδι του» (vids)
08:39
CULTURE
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
ΚΟΣΜΟΣ
Οι σεισμοί ενδέχεται να ευθύνονται για τη δημιουργία χρυσού μέσα στη Γη, υποστηρίζει μελέτη
08:23
ΚΟΣΜΟΣ
«Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής σήκωσε πλακάτ την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ - Αποβλήθηκε από την αίθουσα (vid)
08:14
ΚΟΣΜΟΣ