Θετική στον κορωνοϊό η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις
Ανανεώθηκε:
Θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει εμφανίσει συμπτώματα διαγνώστηκε σήμερα, Τρίτη, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η οποία έχει λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου έναντι της Covid-19.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Χάρις, Κίρστεν Άλεν, δήλωσε ότι ούτε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ούτε η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν θεωρούνταν «στενή επαφή» της Χάρις τις τελευταίες ημέρες.
Η Χάρις ενώ ήταν προγραμματισμένο να παραστεί στην προεδρική ημερήσια ενημέρωση του Μπάιντεν το πρωί της Τρίτης τελικά ήταν απούσα, δήλωσε ο Λευκός Οίκος. Η τελευταία φορά που η Χάρις είδε τον Μπάιντεν ήταν τη Δευτέρα 18 Απριλίου.
«Θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι της και θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, αφού πρώτα αναρρώσει», συμπλήρωσε η Άλεν.
Ο αριθμός των μολύνσεων έχει παρουσιάσει αύξηση σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες λόγω της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον ΒΑ.2.
Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν πρόσφατα, μεταξύ άλλων, ο σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο Νταγκ Έμχοφ, ο διευθυντής επικοινωνίας της Χάρις, ο Τζαμάλ Σίμονς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι και η αναπληρώτριά της Καρίν Ζαν-Πιερ.
SPONSORED
Live η τελετή απόδοσης έργων προστασίας και ανάδειξης του Μυστρά υπό την παρουσία Μητσοτάκη
18:43
Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η απόφαση της πλειοψηφίας δεν αφήνει καμία σκιά πάνω από το όνομα μου»
18:37
Μπρα ντε φερ Ανδρουλάκη και Φλωρίδη για τις υποκλοπές - Η «φαρμακερή» ατάκα Φλωρίδη για Ζωή
18:28
Live η παρουσίαση του νέου κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού - Το όνομα που επέλεξε
18:26