Εγκαταλείπει την ουδετερότητα η Μολδαβία - Στέλνει όπλα στην Ουκρανία
Η Μολδαβία αφήνει την ουδετερότητά της και «μπαίνει» στον πόλεμο, στέλνοντας βοήθεια στην Ουκρανία, ενώ εντάσσεται και στο μέτωπο των χωρών που επιβάλλουν οικονομικές κυρώσεις κατά της Μόσχας.
Με δεδομένες πλέον τις ρωσικές προβοκάτσιες στην ανατολική Μολδαβία, στην αυτονομιστική περιοχή της Υπερδνειστερίας, η πρόεδρος της ως επί το πλείστον ρουμανόφωνης χώρας ανακοίνωσε ότι θέτει στη διάθεση της Ουκρανίας ειδικούς για να εκκαθαρίσουν τις περιοχές που εγκατέλειψαν αποχωρώντας οι Ρώσοι εισβολείς.
Η Μάια Σάντου πρόσθεσε ότι το κρατικό τραπεζικό σύστημα της Μολδαβίας θα ενταχθεί στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας που επιβλήθηκαν από τις χώρες της ΕΕ, όπως μετέδωσε το μολδαβικό δίκτυο Jurnal TV.
Στην Ουκρανία θα σταλεί και ανθρωπιστική βοήθεια από το Κισινάου, τόνισε η Μολδαβή πρόεδρος.
ΑΑΔΕ: Πότε λήγει η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
01:00
Παραγραφή χρεών το 2026: Ποιες οι προβλεπόμενες αλλαγές με το νέο καθεστώς
00:30
ΔΟΕ: Απαγόρευση ρωσικών σημαιών και στις κερκίδες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο
23:57
Ρωσικά πλήγματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία - Χωρίς ρεύμα η πόλη Ντνίπρο
23:50