Πάπας Φραγκίσκος: Δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να υπακούσω στον γιατρό
Ανανεώθηκε:
Μιλώντας σε πιστούς που μετέβησαν στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε και πάλι σήμερα στον πόνο στο γόνατο, ο οποίος συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.
«Δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να υπακούσω στον γιατρό. Το πόδι μου δεν λειτουργεί καλά, εμένα μου αρέσει να περπατάω αλλά αυτή την φορά πρέπει να σταματήσω», είπε σε ομάδα πιστών από την Σλοβακία την οποία έκανε δεκτή στο Βατικανό.
«Σας ζητώ να ανέβετε τις σκάλες και να σας χαιρετήσω καθιστός, χωρίς να σηκωθώ», πρόσθεσε ο ποντίφικας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φραγκίσκος υποφέρει από γοναλγία και έπειτα από πρόσφατες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν να περιορίσει τις υποχρεώσεις και τις δημόσιες συναντήσεις στις οποίες απαιτείται συνεχής ορθοστασία.
Το πετρελαιοφόρο που καταδιώκεται από τις ΗΠΑ έχει πλέον τη ρωσική σημαία ζωγραφισμένη στο πλάι του
22:10
Η βασιλόπιτα στα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα κέικ του κόσμου - Οι «ρίζες» της (pic)
21:57
Politico: Ανησυχία σε ΝΑΤΟ και ΕΕ για την κυπριακή προεδρία εν μέσω έντασης με την Τουρκία
21:46
«Το 2026, η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη (vid)
21:30