Ένας Βρετανός μπλόγκερ και μια Λευκορωσίδα συνελήφθησαν στο κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ
Ανανεώθηκε:
Ένας Βρετανός μπλόγκερ και μια Λευκορωσίδα συνελήφθησαν το Σάββατο στο ρωσικό κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, στο Καζακστάν, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν.
Σε ανάρτησή του στο Telegram ο Ρογκόζιν ανέφερε, ότι το απόγευμα «στάλθηκε στο Διαστημικό Κέντρο μια ενημέρωση, σχετική με τη σύλληψη του Βρετανού Ριτς Μπέντζαμιν και της Λευκορωσίδας Αλίνα Τσελιούπα».
Οι συλλήψεις αυτές έγιναν «στη ζώνη της εξέδρας εκτόξευσης 112», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι οι συλληφθέντες «βρίσκονται στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών της πόλης του Μπαϊκονούρ» και διενεργείται έρευνα για το περιστατικό και για να διαπιστωθεί, αν οι δυο τους σχετίζονται «με την οργάνωση παράνομων πράξεων».
Ο Ρογκόζιν δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο συλληφθέντες.
Ο Μπέντζαμιν Ριτς διατηρεί ένα ταξιδιωτικό κανάλι στο YouTube, που έχει 3,3 εκατομμύρια «ακολούθους».
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή Posokanei: - 22 ερωταπαντήσεις
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027 για συνταξιούχους: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
00:30
Δύο συλλήψεις μετά από καταδίωξη και σύγκρουση μοτοσικλέτας με σχολικό λεωφορείο στο Κερατσίνι
23:59
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου
23:58