Συρία: 73 νεκροί σε σφοδρές συγκρούσεις ανταρτών-καθεστωτικών
Τουλάχιστον 73 άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή Καν Τουμάν της Συρίας, που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Χαλεπίου.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι αντάρτες κατάφεραν να καταλάβουν την περιοχή που μέχρι χθες τελούσε υπό τον έλεγχο των καθεστωτικών και η οποία θεωρείται σημαντική.
Όπως αναφέρεται στο Reuters την επίθεση πραγματοποίησε συμμαχία ισλαμιστών αποτελούμενη από μαχητές του Μετώπου αλ Νούσρα και μιας οργάνωσης γνωστής ως Γιαίς αλ Φατάχ.
ΚΟΣΜΟΣ
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Νορβηγός πρώην πρωθυπουργός Γιάγκλαντ λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
16:05
ΚΟΣΜΟΣ
Η ανθυγιεινή διατροφή κατά την παιδική ηλικία προκαλεί μακροχρόνιες αλλαγές στον εγκέφαλο
16:03
CULTURE
Το Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα με τις βραβευμένες ταινίες του!
15:53
ΕΛΛΑΔΑ
Κλινικές μελέτες: Τώρα είναι η ώρα να δράσει η Ευρώπη - Όφελος για 35.000 ασθενείς και οικονομία
15:52
ΚΟΣΜΟΣ