Συνάντηση Κουλέμπα - Μπλίνκεν στο Βερολίνο και περισσότερα όπλα καθ' οδόν στην Ουκρανία
Ανανεώθηκε:
Συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν είχε σήμερα, Κυριακή, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος προσθέτοντας πως «περισσότερα όπλα και άλλη βοήθεια είναι καθ' οδόν προς την Ουκρανία».
«Συμφωνήσαμε να συνεργασθούμε στενά για να εξασφαλίσουμε ότι οι ουκρανικές εξαγωγές τροφίμων θα φθάσουν σε καταναλωτές στην Αφρική και την Ασία. Ευγνώμονες στον υπουργό Μπλίνκεν και τις ΗΠΑ για την ηγεσία τους και την αταλάντευτη υποστήριξή τους», έγραψε ο Κουλέμπα στο Twitter.
Οι δύο επίσημοι συζήτησαν τον αντίκτυπο της ρωσικής εισβολής της 24ης Φεβρουαρίου στην Ουκρανία, περιλαμβανομένης της παγκόσμιας επισιτιστικής ασφάλειας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις.
«Ο υπουργός γνωστοποίησε λεπτομέρειες αναφορικά με την τελευταία παρτίδα της αμερικανικής αρωγής ασφαλείας για την ενίσχυση της άμυνας της Ουκρανίας», δήλωσε ο Πράις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένταξη Σουηδίας – Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ: «Ναι» από όλους πλην της Τουρκίας
Είναι επίσημο: Η Φινλανδία ανακοίνωσε πως καταθέτει αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία στην ΑΑΔΕ για τις Δηλώσεις Βραχυχρόνιας Διαμονής
04:00
ΔΥΠΑ: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για 75 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
03:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις του προγράμματος- Ποια η καταληκτική προθεσμία
02:00
Επίδομα θέρμανσης: Η διαδικασία «βήμα βήμα» για να υποβάλλετε αίτηση- Προσοχή στο ΑΦΜ
01:00