ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ένας δωδεκάχρονος οδηγός λεωφορείου

ΗΠΑ: Ένας δωδεκάχρονος οδηγός λεωφορείου

Ένα αγόρι ηλικίας 12 χρονών έκλεψε ένα λεωφορείο και να το οδηγήσει στη γειτονιά, χωρίς, ευτυχώς, κάποιο ατύχημα.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη, όταν ο Τζον (John W. St. Germain ΙΙΙ) και η φίλη του εντόπισαν ένα λεωφορείο που οδηγούσε ένα νέο παιδί. Η φίλη του Τζον άρχισε να μαγνητοσκοπεί όσα έβλεπε, και το ζευγάρι τελικά κάλεσε την αστυνομία. Το αγόρι συνελήφθη, ο Τζον έγινε αναγνωρίσιμος, και κάποιος αστυνομικός με πολύ χιούμορ και δημιουργικότητα έκανε τα "μαγικά" του στον λογαριασμό Facebook του τμήματος.

Στην ανάρτηση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όχι δεν θα κερδίσει κάποιου είδους ροντέο σχολικού λεωφορείου ή μπισκότα και κέικ από στοργικούς γονείς στο τέλος της χρονιάς για το πώς κατάφερε να οδηγήσει με τόσο βάρος στην πλάτη του. Αλλά ως άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο θα πω ότι τα κατάφερε αρκετά καλά».

«Ο Τζον και η φίλη του παρατήρησαν τον νεαρό άνδρα να οδηγεί το λεωφορείο σκεπτόμενοι πως αυτό το παιδί παραείναι μικρό για να οδηγεί λεωφορείο. Κοινή λογική».

«Ναι σε έναν κόσμο όπου η οικογένεια Kardashian έχει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορούμε να προσθέσουμε μία φωτογραφία σε ανάρτηση του Facebook όπου περιέχεται βίντεο».

Δεν υπήρξε ούτε κουβέντα για την ποινή του μικρού οδηγού.

12-year-old boy takes bus for joyride; cops post hilariously chill account
by AJ Willingham and Chuck Johnston, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ