ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αμαξίδιο του γκολφ σε ανθοκομική έκθεση - Δεν περπάτησε καθόλου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αμαξίδιο του γκολφ σε ανθοκομική έκθεση - Δεν περπάτησε καθόλου
ΑP Photo

Η βασίλισσα Ελισάβετ χαίρει άκρας υγείας, όπως απέδειξε και η τελευταία της εμφάνιση, τη Δευτέρα 23 Μαΐου στην ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι.

Παρόλα αυτά, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η μονάρχης έφτασε στην έκθεση, περιηγήθηκε σε αυτήν και αποχώρησε, με ένα αμαξίδιο του γκολφ, χωρίς να σταθεί ούτε μια στιγμή όρθια.

Η ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι έχει συνδεθεί με την Ελισάβετ, καθώς την επισκέπτεται κάθε χρόνο από τότε που ήταν παιδί. Ντυμένη στα ροζ, έδωσε και φέτος το παρών, επιθεωρώντας τις εκθέσεις που ήταν αφιερωμένες στην ψυχική υγεία, τις ναυαγοσωστικές λέμβους αλλά και την ίδια.

@ΑP Photo

Είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί αμαξίδιο του γκολφ σε δημόσια εμφάνισή της. Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και εξαιτίας αυτών έχει αναγκαστεί να ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις της.

Παρόμοια αμαξίδια χρησιμοποιεί σε ιδιωτικές της βόλτες στα βασιλικά κτήματα, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με ένα τέτοιο δημόσια.

Η απουσία της Ελισάβετ από την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου αυτόν το μήνα δημιούργησε ανησυχίες για το εάν μπορεί να παραστεί σε κάποιες από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Οι ανησυχίες αυτές υποχώρησαν έξι μέρες μετά, όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση προς τιμή της, ενώ δύο ημέρες αργότερα, βρέθηκε στο σταθμό Paddington για να εγκαινιάσει τη νέα γραμμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ