ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Απόπειρα απαγωγής 34χρονης στη Λεμεσό - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Κύπρος: Απόπειρα απαγωγής 34χρονης στη Λεμεσό - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα
Το θύμα της παραλίγο απαγωγής, σώθηκε την τελευταία στιγμή από γείτονα AP Photo/Petros Karadjias

Θύμα απαγωγής παραλίγο να πέσει μια 34χρονη γυναίκα στη Λεμεσό της Κύπρου το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, το θύμα της παραλίγο απαγωγής, σώθηκε την τελευταία στιγμή από γείτονα ο οποίος την άκουσε να καλεί σε βοήθεια και παρενέβη καταφέρνοντας να την κατεβάσει από το αυτοκίνητο των απαγωγέων και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από την κυπριακή αστυνομία τρεις άνδρες 40, 44 και 47 ετών, καθώς επίσης και μια 45χρονη γυναίκα.

Η 34χρονη είχε δεχθεί τηλεφώνημα από 45χρονη σε σχέση με κάποιες κρέμες προσώπου που ήθελε να αγοράσει. Έκλεισαν ραντεβού κοντά στο σπίτι της 34χρονης και την καθορισμένη ώρα εμφανίστηκαν οι τρεις άνδρες. Την έδεσαν με σκοινί και προσπάθησαν να την βάλουν στο αυτοκίνητο τους.

Η 34χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ένας από τους δράστες την απείλησε με μαχαίρι. Ενώ η 34χρονη καλούσε σε βοήθεια, εμφανίστηκε ένας γείτονας και μπόρεσε να αποτρέψει την απαγωγή. Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί οι επίδοξοι απαγωγείς βρισκόντουσαν ακόμα εκεί και συνελήφθησαν.

Συνελήφθη όμως και το θύμα της απαγωγής καθώς διαπιστώθηκε ότι εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απάτης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόπειρα απαγωγής ενδεχομένως να σχετίζεται με άλλες απάτες εκ μέρους του θύματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ