Ο τουρκικός στρατός σκότωσε 55 μαχητές του ISIS
Ο τουρκικός στρατός σκότωσε χθες βράδυ 55 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών βόρεια του Χαλεπίου στη Συρία.
Η επίθεση αποτελεί απάντηση για τις ρουκέτες που σφυροκοπούσαν επί εβδομάδες τουρκική πόλη που βρίσκεται στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το Reuters.
Συγκεκριμένα, οι βολές του τουρκικού πυροβολικού χτύπησαν τις περιοχές Σουράν και Ταλ αλ Χισν, βόρεια του Χαλεπίου, καθώς και τις περιοχές Μπαρατζιντάχ και Κουζακτσίκ. Καταστράφηκαν επίσης τρία οχήματα και τρεις εγκαταστάσεις ρουκετών της εξτρεμιστικής οργάνωσης.
Νωρίτερα το Σάββατο οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία από τη συμμαχία της οποίας ηγούνται οι ΗΠΑ σκότωσαν 48 μαχητές του Ισλαμικούς Κράτους, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Η τουρκική πόλη Κίλις που βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα μιας περιοχής της Συρίας την οποία ελέγχει η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος μπαίνει συχνά στο στόχαστρο επιθέσεων με ρουκέτες τις τελευταίες εβδομάδες.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου
05:00
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα
04:00
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00