Ελβετία: Μεγάλη φωτιά σε βιομηχανικό κτήριο με εύφλεκτα υλικά στη Ζυρίχη
Συναγερμός σήμανε την Κυριακή, από φωτιά που ξέσπασε σε βιομηχανικό κτήριο στο Σπράιτενμπαχ, έξω από τη Ζυρίχη.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τρεις άνθρωποι λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες γιατί εισέπνευσαν δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.
«Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι μέσα στο κτίριο γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στο κτίριο επί του παρόντος», δήλωσε ο 'Αντριαν Μπέρι εκπρόσωπος της αστυνομίας στο καντόνι 'Ααργκαου. «Υπάρχει πολύ δυνατός καπνός και το κτήριο καίγεται ακόμη».
Ο εκπρόσωπος είπε στο Reuters ότι το κτήριο φαίνεται να είναι μια εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση εύφλεκτων υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δρόμων.
Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται στο σημείο με μεγάλη δύναμη, μετέδωσε η ελβετική ραδιοφωνία και τηλεόραση SRF, προσθέτοντας ότι πυκνός μαύρος καπνός είναι ορατός από μίλια μακριά.
Η εφημερίδα Tagesanzeiger, στην ηλεκτρονική της έκδοση, δείχνει στήλες καπνού να υψώνονται στον ουρανό από το σημείο αυτό.
Τι πρέπει να προσέξετε στις φορολογικές δηλώσεις - Ποιες οι «παγίδες»
03:00
Έως και 50% περισσότερα νοικοκυριά εντάσσονται στα προγράμματα «Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»
02:00
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της ώρας - Ποια Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
00:30