Σλοβακία: Συνοριοφύλακες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Σύρια πρόσφυγα
Στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σταθερή μεταφέρθηκε μια Σύρια πρόσφυγας η οποία δέχθηκε πυρά από Σλοβάκους συνοριοφύλακες.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα σύνορα της Σλοβακίας με την Ουγγαρία.
Σύμφωνα με την Telegraph, οι συνοριοφύλακες άνοιξαν πυρ όταν αντιλήφθηκαν ότι τέσσερα αυτοκίνητα αποπειράθηκαν να περάσουν τα σύνορα και να μπουν σε σλοβακικό έδαφος.
Στόχος τους ήταν να σημαδέψουν τα λάστιχα ώστε να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα, μία από τις σφαίρες όμως βρήκε την 26χρονη κοπέλα στο νεφρό.
Οι συνοριοφύλακες συνέλαβαν έξι διακινητές και 11 πρόσφυγες. Σύμφωνα με σλοβακικά Μέσα, οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα από το κορμί της Σύριας η οποία φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59