«Γλυκιά» επιχείρηση διάσωσης στην Πενσιλβάνια: Δύο άτομα έπεσαν σε δεξαμενή γεμάτη σοκολάτα
Ανανεώθηκε:
Κάποιοι ίσως να ονειρεύονται να τους συμβεί, ωστόσο όταν πράγματι τίθεται τέτοιο ζήτημα η πραγματικότητα αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά γοητευτική. Δύο άνθρωποι που διασώθηκαν όταν έπεσαν σε μια δεξαμενή γεμάτη σοκολάτα στο εργοστάσιο Mars M&M στην Πενσιλβάνια μπορούν να το βεβαιώσουν.
Και οι δύο αμέσως μετά τη διάσωση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας μάλιστα με ελικόπτερο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, χωρίς πάντως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για το είδος των τραυμάτων τους.
Οι πυροσβέστες απέφυγαν να τους τραβήξουν κατευθείαν από μια δεξαμενή. Αντ’ αυτού προτίμησαν να ανοίξουν μια τρύπα μέσα σε αυτήν για να τους τραβήξουν, σύμφωνα με το CNNi.
Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πώς οι δύο τραυματίες έπεσαν στη δεξαμενή όπως επίσης παραμένουν άγνωστες οι ηλικίες τους ή τι γύρευαν στον χώρο της δεξαμενής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφτασε τα 118 με σοκολάτα και κρασί: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι μια Γαλλίδα μοναχή
Ένα ιδανικό «καιρικό φαινόμενο» στην Ελβετία: Πόλη καλύφθηκε από νιφάδες... σοκολάτας
Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
19:44
ΗΠΑ: Νεκρή αθλήτρια του τριάθλου - Την κατασπάραξε καρχαρίας ενώ κολυμπούσε
19:35
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Η Ρωσία ψάχνει «ψευδείς δικαιολογίες» για να επιτεθεί ξανά
19:26
Ρόδος: Νεκρός 51χρονος καθηγητής σε τροχαίο - Ελαφρά τραυματίας 15χρονος συνεπιβάτης
19:17