ΚΟΣΜΟΣ

Τι γυρεύει ένα πόδι αλιγάτορα μέσα σε φορτηγό (pic)

Τι γυρεύει ένα πόδι αλιγάτορα μέσα σε φορτηγό (pic)
Sam Greenwood/Getty Images/Ideal Images

Αν ποτέ βρεθείτε στην Φλόριντα ή σε κάποια άλλη πολιτεία των ΗΠΑ όπου ζουν κατά εκατοντάδες οι αλιγάτορες και δεν είναι η εποχή που επιτρέπεται η θανάτωσή τους (γιατί υπάρχει και τέτοια), μην σκοτώσετε κάποιον γιατί είναι δεδομένο ότι θα σας στοιχειώσει!

Ένας οδηγός φορτηγού που έκανε το λάθος να θανατώσει αλιγάτορα εκτός της επιτρεπόμενης περιόδου (15 Αυγούστου - 1η Νοεμβρίου) δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το... φάντασμα του θύματός του...

Για να είμαστε πιο ακριβείς, όπως γράφει το CNN, αστυνομικοί, υπεύθυνοι για την προστασία της άγριας φύσης στη Φλόριντα, σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο τον οδηγό και του ζήτησαν να κατέβει για να ελέγξουν το εσωτερικό του οχήματός του.

sasd

Florida Fish & Wildlife Commission

Προς μεγάλη τους έκπληξη είδαν ότι εκεί που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει το τασάκι, βρισκόταν το πόδι ενός αλιγάτορα... Όπως μάλιστα διαπίστωσαν, μέλη του σώματος του άτυχου ερπετού βρίσκονταν παντού διάσπαρτα στο εσωτερικό του φορτηγού. Και προφανώς ο αλιγάτορας δεν στοίχειωσε κυριολεκτικά τον οδηγό, αλλά μεταφορικά, καθώς του προξένησε μεγάλη ζημιά.

Ο δράστης αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι σκότωσε το ζώο εκτός κυνηγετικής περιόδου με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με τσουχτερό πρόστιμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ