Διαρροή χημικών σε εργαστήριο στη Στοκχόλμη
Εκκενώθηκε η περιοχή γύρω από ένα εργαστήριο στη Στοκχόλμη εξαιτίας διαρροής χημικών που σημειώθηκε νωρίτερα, καθώς οι αρχές εκφράζουν ότι υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.
Αρκετοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από αέριο, ενώ περίπου 500 έχουν απομακρυνθεί από τη γύρω περιοχή, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Rt.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η διαρροή σημειώθηκε στον 7ο όροφο του εργαστηρίου που βρίσκεται κοντά στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η διαρροή έχει επεκταθεί και σε αρκετά διπλανά κτίρια από το εργαστήριο.
"Υπήρξε απελευθέρωση φυσικού αερίου σε αυτό το δωμάτιο. Είναι ίσως η χημική ουσία τολουόλιο. Σε συμπυκνωμένη μορφή συνιστά κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς και έκρηξης", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε τοπική εφημερίδα.
Μια ομάδα έκτακτων αναγκών, φορώντας προστατευτικές στολές και μάσκες έχει μπει στο κτίριο προκειμένου να καθορίσουν την ουσία που έχει διαρρεύσει.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρίσκονται ομάδες διάσωσης και αρκετά ασθενοφόρα.
Η ΠΑΣΚΕ απειλεί τον Ανδρουλάκη με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ λόγω Παναγόπουλου - Ολόκληρη η επιστολή
15:48
Ολλανδία: Προπαγάνδα για το Ισλαμικό Κράτος μέσω του TikTok - Συνελήφθησαν 15 άτομα
15:47
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ - Τα τρία mail της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια
15:37
Το σκοτεινό Βερολίνο του 1928 ζωντανεύει σε νέα σειρά με τους Κόλιν Φερθ και Τζακ Λόουντεν
15:28