ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Άνδρας εκδήλωσε την αγάπη του με 840 κύβους του Ρούμπικ

Κίνα: Άνδρας εκδήλωσε την αγάπη του με 840 κύβους του Ρούμπικ
Shenyang Institute of Technology

Ένας 27χρονος Κινέζος εκδήλωσε την αγάπη του λύνοντας 840 κύβους του Ρούμπικ, για να δημιουργήσει ένα γιγαντιαίο πορτρέτο της λατρεμένης του γειτόνισσας.

«Απλά ήθελα τόσο πολύ να της κάνω έκπληξη με αυτόν τον τρόπο, δείχνοντας ότι μου αρέσει.. αλλά με απαρνήθηκε», δήλωσε ο Τονγκ Άοναν (Tong Aonan), μηχανικός από το Σένουανγκ, στο CNN.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ένοιωσε είπε: «Δεν πρόκειται να το βάλω κάτω».

Ο Τονγκ ξόδεψε δύο μήνες σχεδιάζοντας το μωσαϊκό που έχει 2,1 μέτρα ύψος και 1.4 μέτρα διάμετρο. Αρχικά, σχεδίασε την εικόνα με τη βοήθεια του Photoshop και στη συνέχεια αγόρασε 840 κύβους του Ρούμπικ δίνοντας 460 δολάρια. Έκατσε και έλυσε όλους του κύβους, σύμφωνα με το προσχέδιο που είχε φτιάξει, κολλώντας τους πάνω σε ένα πίνακα. Χρειάστηκαν 20 ώρες και τρία βράδια για να το ολοκληρώσει.

160512163957 china rubik cube love exlarge 169

Αγάπη χωρίς ανταπόκριση

Ο 27χρονος μοιράστηκε την ιστορία του και τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί η κοπέλα αρνήθηκε τη σχέση μαζί του, μετά από μια τόσο όμορφη ένδειξη αγάπης.

Όπως αναφέρει στο CNN, δεν της κρατάει κακία. Αν και δεν μπόρεσε να κερδίσει την αγάπη της, συγκινήθηκε από τον πίνακα και τον δέχτηκε ως δώρο. «Ελπίζω να σταματήσουν να κάνουν άσχημα σχόλια για αυτή στο διαδίκτυο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τονγκ αγαπάει την επίλυση παζλ και είναι το χόμπι του, δεν είναι πολύ κοινωνικός όπως αυτοχαρακτηρίζεται καθώς δεν του αρέσει να βγαίνει έξω.

Η Κίνα είναι μια χώρα που δεν λείπουν οι πρωτότυπες ιδέες. Ένας άντρας είχε κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, με 99 iPhone, καθώς ο αριθμός εννιά, ακούγεται ως «για πάντα».

Επίσης, στο Σιχουάν γνωστή πόλη για το πικάντικο φαγητό της, ένα άντρας έκανε πρόταση γάμου, δημιουργώντας δύο καρδίες φτιαγμένες από 99,999 καυτερές πιπεριές.

China: Man declares love with 840 Rubik's cubes ... but she says no

By Vivian Kam and Katie Hunt, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ