ΚΟΣΜΟΣ

Τι ψάχνει το αλεπουδάκι μέσα στο βάζο; Η περιέργεια το έβαλε σε μπελάδες

Τι ψάχνει το αλεπουδάκι μέσα στο βάζο; Η περιέργεια το έβαλε σε μπελάδες
Παρά την εμφανή ταλαιπωρία και την αδυναμία να φάει και να πιει, το μικρό αλεπουδάκι ήταν επιφυλακτικό και απέφευγε την ανθρώπινη επαφή instagram/ jennyadleman

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ένα μικρό αλεπουδάκι στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, του οποίου το κεφάλι παρέμενε παγιδευμένο σε ένα πλαστικό βάζο με φυστικοβούτυρο επί τρεις ολόκληρες μέρες.

Μετά από αρκετές προσπάθειες να το βοηθήσει, η Τζένι Αντλεμαν στην προβλήτα του σπιτιού της οποίας είχε βρει καταφύγιο το αλεπουδάκι μαζί με την οικογένειά του, κατάφερε τελικά να του απεγκλωβίσει το κεφάλι από το βάζο.

Παρά την εμφανή ταλαιπωρία και την αδυναμία να φάει και να πιει, το μικρό αλεπουδάκι ήταν επιφυλακτικό και απέφευγε την ανθρώπινη επαφή. Ωστόσο, με λίγη υπομονή και χρησιμοποιώντας κάποια εργαλεία, η γυναίκα τα κατάφερε και το μικρό αλεπουδάκι επανενώθηκε με τη μαμά του.

https://www.instagram.com/p/Ce2B9L7p8KT

«Ένα βάζο με φυστικοβούτυρο παραλίγο να σκοτώσει αυτό το μωρό αλεπού. Πέρασα τρεις μέρες προσπαθώντας να το πιάσω, αφού δεν μπορούσε να βγάλει το βάζο από πάνω του. Είχα περίπου 20 αποτυχημένες προσπάθειες και μου ράγιζε η καρδιά να το βλέπω να υποφέρει. Χωρίς φαγητό και νερό για τρεις ολόκληρες μέρες, ανησυχούσα ότι δεν θα αντέξει πολύ περισσότερο. Ευτυχώς κατάφερα να δανειστώ ένα δίχτυ την 3η μέρα και τελικά να το πιάσω» έγραψε η Άντελμαν, η οποία ανέβασε φωτογραφίες στο instagram.

https://www.instagram.com/p/CfHkT1mDCk7

https://www.instagram.com/p/CeoObEmrekF

ΔΗΜΟΦΙΛΗ