Σαν Ντιέγκο: Θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν σε παραλία και προκάλεσαν πανικό
Ανανεώθηκε:
Δύο θαλάσσια λιοντάρια που εμφανίστηκαν ξαφνικά σε παραλία στην περιοχή Λα Τζόλα του Σαν Ντιέγκο, προκάλεσαν αναστάτωση και πανικό στους λουόμενους.
Αμέσως επενέβησαν οι ναυαγοσώστες της παραλίας που κάλεσαν τον κόσμο να μείνει μακριά τους και δευτερόλεπτα αργότερα τα θαλάσσια λιοντάρια χάθηκαν στο νερό.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στην θαλάσσια περιοχή εμφανίζονται θαλάσσια λιοντάρια.
Οι Αρχές συνιστούν στους λουόμενους να μένουν σε απόσταση από αυτά και οι ναυαγοσώστες είναι πάντα σε ετοιμότητα, ώστε να διασφαλιστεί ότι κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται στην παραλία δεν θα τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα θαλάσσια λιοντάρια βγαίνουν στην ακτή προς αναζήτηση τροφής, αφού υποφέρουν από έλλειψη φυσικών θηραμάτων που προκαλείται από την αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σπάνια φωτογραφία: Θαλάσσιο λιοντάρι γλιστρά στο στόμα φάλαινας
Θαλάσσιος λέοντας περιπλανιέται επί τρεις ημέρες στους δρόμους της Αλάσκας
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25
Στο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
12:12