Πόλεμος στην Ουκρανία: Δεκάδες ξένοι μαχητές σκοτώθηκαν στη Ντονέτσκ, σύμφωνα με τη Ρωσία
Ανανεώθηκε:
Ξένοι μαχητές, κυρίως Πολωνοί, που πολεμούσαν στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας, σκοτώθηκαν κοντά στην Κοσταντίνιβκα, στην περιφέρεια Ντονέτσκ, ανακοίνωσε η Μόσχα.
Η Λεγεώνα των Ξένων, ενταγμένη στον ουκρανικό στρατό, σπάνια δημοσιοποιεί πληροφορίες για τις απώλειές της και δεν δίνει κανένα στοιχείο για τη σύνθεσή της.
Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε επίσης θέσεις των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων κοντά στη Ζάιτσεφ, στην περιφέρεια Ντονέτσκ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, τον Ιγκόρ Κονασένκοφ.
Πυραυλικά πλήγματα προκάλεσαν βαριές απώλειες σε μονάδα του πυροβολικού κοντά στην πόλη Μικολάιφ (νότια), πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, ωστόσο ουκρανοί αξιωματούχοι είπαν ότι επλήγησαν αποκλειστικά πολιτικές υποδομές.
Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν οκτώ θέσεις διοίκησης στις περιφέρειας Ντονέτσκ και Μικολάιφ και κατέστρεψαν επίσης αρκετές αποθήκες πυρομαχικών στη Ντονέτσκ.
Είναι αδύνατον οι πληροφορίες αυτές να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
BBC: Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα για πυραυλικές επιθέσεις σε τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας
Ουκρανία: Το Κίεβο κηδεύει νεαρούς Ουκρανούς στρατιώτες που σχεδίαζαν να παντρευτούν
SPONSORED
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Νέο πρόγραμμα πρόσληψης για Άτομα με Αναπηρία από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους συνταξιούχους από τη ΔΥΠΑ
01:00
Πώς μπορούν να προστατευθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τις ζημιές που προκαλούν οι ενοικιαστές
00:30