ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό ατύχημα: Γιγαντοοθόνη πέφτει πάνω σε χορευτές σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ

Σοκαριστικό ατύχημα: Γιγαντοοθόνη πέφτει πάνω σε χορευτές σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ
Οι δύο χορευτές μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, ο ένας εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση (AP Photo)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Mirror στο Χονγκ Κονγκ, όταν μια τεράστια γιγαντοοθόνη LED έπεσε πάνω σε χορευτές, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο κατάμεστο Coliseum μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών. Όπως φαίνεται στα δεκάδες βίντεο που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι θαυμαστές του συγκροτήματος που ήταν παρόντες, η γιγαντοοθόνη πέφτοντας χτύπησε έναν χορευτή στο κεφάλι και το σώμα, ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ καταπλάκωσε έναν δεύτερο πάνω στη σκηνή.

Η συναυλία διακόπηκε αμέσως και ο μάνατζερ του συγκροτήματος ζήτησε από τους θεατές να βγουν με τάξη από το στάδιο.

Οι δύο χορευτές μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τη South China Morning που επικαλείται ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο ένας εξ αυτών υπέστη τραύματα στον αυχένα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική, ενώ ο άλλος είναι σε σταθερή κατάσταση.

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα, ενώ η κυβέρνηση της πόλης διέταξε την αναστολή της περιοδείας των Mirror, έως ότου διενεργηθούν έλεγχοι ασφαλείας και στους άλλους συναυλιακούς χώρους.

Το συγκρότημα του Cantopop (είδος ποπ μουσικής του Χονγκ Κονγκ) είναι εξαιρετικά δημοφιλές και τα μέλη του είναι μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στο Χονγκ Κονγκ σήμερα. Δημιουργήθηκε το 2018 και έκτοτε γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, με θαυμαστές σε όλη την Ασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ