Συναγερμός στην Αυστραλία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Καμπέρας - Ένοπλος άνοιξε πυρ
Το αεροδρόμιο της Καμπέρας, της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, εκκενώθηκε αφού ένοπλος άνοιξε πυρ, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του αεροδρομίου εξετάζονται και ο συλληφθείς πιστεύεται ότι είναι το μόνο πρόσωπο που ευθύνεται για το επεισόδιο.
«Ο τερματικός σταθμός του Αεροδρομίου της Καμπέρας εκκενώνεται για προληπτικούς λόγους και η κατάσταση στο αεροδρόμιο βρίσκεται υπό έλεγχο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σημάδια από σφαίρες είναι ορατά στην εξωτερική, γυάλινη πρόσοψη του αεροδρομίου, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από το δημόσιο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Η αστυνομία δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται στο κοινό να μεταβαίνει στο αεροδρόμιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν διαθέσιμες άλλες πληροφορίες.
Βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν νωρίτερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αστυνομικούς να έχουν θέσει υπό κράτηση έναν άνδρα μέσα στο αεροδρόμιο ενώ ταξιδιώτες παρακολουθούν και ηχούν σειρήνες συναγερμού.
Το Ισραήλ θα επιστρέψει στη Γάζα «την κατάλληλη στιγμή» υπόσχεται ο υπουργός Άμυνας Κατζ
15:41
Δήμος Αθηναίων: Πρόστιμα άνω των 19.000 σε καταστήματα για κάπνισμα και αλκοόλ σε ανήλικους
15:32
Υπόθεση Επστάϊν: Τη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων που τον αφορούν ζητά ο Μπιλ Κλίντον
15:23
Αγωγή 400.000 σε βάρος του Κέβιν Κόστνερ για τα... ακριβά του κοστούμια
15:14