ΚΟΣΜΟΣ

Βανέσα Μπράιαντ: «Ζω με φόβο» είπε στη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών του Κόμπε και της Τζιάνα

Βανέσα Μπράιαντ: «Ζω με φόβο» είπε στη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών του Κόμπε και της Τζιάνα
Στα δικαστήρια του Λος Άντζελες η Βανέσα Μπράιαντ AP Photo/Jae C. Hong

Η Βανέσα Μπράιαντ κατέθεσε την Παρασκευή σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες ότι ενώ θρηνούσε  για τον χαμό του συζύγου της, Κόμπε, και της 13χρονης κόρης τους Τζιάνα, έμαθε ότι αστυνομικοί και πυροσβέστες μοιράστηκαν με τρίτα πρόσωπα φωτογραφίες από τις σορούς τους.

Η χήρα του σταρ του NBA μήνυσε την κομητεία του Λος Άντζελες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, λόγω των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν.

Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Μπράιαντ είπε: «Ένιωσα πως ήθελα να τρέξω, να τρέξω στο τετράγωνο και να ουρλιάξω». «Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδράσω. Δεν μπορώ να αποδράσω από το σώμα μου».

Στην κατάθεση που διήρκησε τρεις περίπου ώρες, μίλησε στην πρώτη φορά που έμαθε για τη διαρροή των φωτογραφιών.

Όπως είπε βρισκόταν με φίλους και τις κόρες της, κρατώντας αγκαλιά το επτά μηνών κοριτσάκι της, όταν έλαβε τηλεφώνημα σχετικά με δημοσίευμα των Los Angeles Times όπου παρουσιάζονταν φωτογραφίες του δυστυχήματος.

«Βγήκα έξω από το σπίτι και έφυγα στο πλάι για να μην με δουν τα κορίτσια μου» είπε. «Ήμουν πάλι αιφνιδιασμένη, συντετριμμένη, πληγωμένη. Τους εμπιστεύτηκα. Τους εμπιστευόμουν ότι δεν θα έκαναν αυτά τα πράγματα».

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη έδειξαν ότι ο αναπληρωτής ενός σερίφη έδειξε μια φωτογραφία του σώματος του Μπράιαντ σε έναν μπάρμαν καθώς έπινε ενώ και πυροσβέστες φέρεται να τις μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Δικηγόρος της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν επειδή ήταν απαραίτητες για την αξιολόγηση του χώρου, αμέσως μετά το δυστύχημα, και ότι όταν ο σερίφης έμαθε ότι διαμοιράζονται, ζήτησε να διαγραφούν όλες, αναφέρει η Guardian.

Ωστόσο, η Βανέσα Μπράιαντ επεσήμανε πως ζει με τον συνεχή φόβο μήπως δημοσιοποιηθούν εικόνες από τους αγαπημένους της.

«Ζω κάθε μέρα με τον φόβο ότι θα είμαι στα social media και θα πεταχτούν» εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας πως τρέμει στη σκέψη ότι θα τις δουν τα παιδιά της.

«Είχα πει στον σερίφη εκείνη την στιγμή του δυστυχήματος: "αφού δεν μπορείς να φέρεις πίσω τα μωρά μου τότε σε παρακαλώ προστάτευσε την περιοχή. Ανησυχώ για τους παπαράτσι"», είπε ακόμη.

Παράλληλα είπε πως την παρακολουθεί μέχρι και σήμερα ψυχολόγος: «Κάποιες φορές η αλήθεια είναι πως με βοηθάει αλλά μερικές άλλες είναι απλά αδύνατον».

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP - Ο Κόμπε και η Βανέσα Μπράιαντ στα Όσκαρ το 2018

Υπενθυμίζεται πως στις 26 Ιανουαρίου 2020 ο σταρ του NBA Κόμπι Μπράιαντ πέρασε σε ηλικία μόλις 41 ετών στην αιωνιότητα, μετά τη συντριβή του ιδιωτικού του ελικοπτέρου, που εκτός από τον ίδιο παρέσυρε στον θάνατο την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλους επτά επιβαίνοντες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ