ΚΟΣΜΟΣ

O τυχερός δάσκαλος του Μέριλαντ: Πήγε διακοπές και κέρδισε 250.000 δολάρια στο λαχείο

O τυχερός δάσκαλος του Μέριλαντ: Πήγε διακοπές και κέρδισε 250.000 δολάρια στο λαχείο
Ο δάσκαλος αγόρασε ένα δελτίο 10 δολαρίων και κέρδισε 250.000 δολάρια AP Photo / Charles Rex Arbogast, File (Φωτογραφία αρχείου)

Ευτυχισμένος και με τις καλύτερες αναμνήσεις ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές ένας 58χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Μέριλαντ αφού κατά τη διάρκειά τους κέρδισε 250.000 δολάρια στο ξυστό λαχείο.

Ο 58χρονος από την κομητεία της Βαλτιμόρης αγόρασε το δελτίο από τη λαχειοφόρο αγορά Maryland Lottery ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Όσεαν Σίτι του Μέριλαντ, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο δάσκαλος αγόρασε ένα ξυστό δελτίο 10 δολαρίων στο παιχνίδι Gold Rush νωρίς το πρωί και όταν έμαθε ότι είχε κερδίσει το έπαθλο των 250.000 δολαρίων, έτρεξε στο σπίτι για να το πει στη γυναίκα του που κοιμόταν ακόμη.

«Ήταν πολύ συναρπαστικό», είπε ενθουσιασμένος ο τυχερός δάσκαλος. «Έπρεπε να την ξυπνήσω για να της πω ότι κέρδισα».

Μάλιστα, ο δάσκαλος βρίσκεται σε σερί νικών. Η νίκη του στο Gold Rush με έπαθλο τα 250.000 δολάρια, έρχεται μετά από άλλη νίκη 10.000 δολαρίων στο παιχνίδι Racetrax του Maryland πέρυσι. Αλλά η τελευταία απέχει «έτη φωτός πέρα» από την προηγούμενη φέρεται να είπε ο ίδιος.

Ο νικητής σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα δύο ενήλικα παιδιά του και να ενισχύσει τις συνταξιοδοτικές του αποταμιεύσεις, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο ίδιος είπε για τα κέρδη από το τυχερό δελτίο πως είναι ένα «ωραίο μπόνους» που θα δώσει στην οικογένειά του «περισσότερη ασφάλεια».

Το πρακτορείο όπου ο άνδρας αγόρασε το νικητήριο δελτίο του θα λάβει επίσης ένα μπόνους 1.000 δολαρίων από τη λαχειοφόρο αγορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ