ΚΟΣΜΟΣ

Αλαμπάμα: 22χρονος φοιτητής δολοφονήθηκε από γυναίκα που σταμάτησε να βοηθήσει

Αλαμπάμα: 22χρονος φοιτητής δολοφονήθηκε από γυναίκα που σταμάτησε να βοηθήσει
Ο Άνταμ Σίμτζι ήταν με την κοπέλα του σε ένα εθνικό δάσος στην Αλαμπάμα όταν μια γυναίκα τους σταμάτησε ζητώντας βοήθεια GoFundMe

Ένας 22χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του σε ένα εθνικό δρυμό στην Αλαμπάμα όταν πυροβολήθηκε θανάσιμα από μια γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι είχε πάθει βλάβη το αυτοκίνητό της.

Ο φοιτητής, Άνταμ Σίμτζι και η σύντροφός του Μικαέλα Πάουλους, και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, κινούνταν οδικώς στο Εθνικό Πάρκο της Ταλαντέγκα, περίπου 80 μίλια ανατολικά του Μπέρμιχαμ το πρωί της 14ης Αυγούστου, όταν μια γυναίκα τους έκανε σήμα, λέγοντάς τους ότι το αυτοκίνητό της έχει παίρνει μπροστά, σύμφωνα με την αστυνομία, σύμφωνα με τους New York Times.

Όταν οι δύο νέοι σταμάτησαν, η γυναίκα με το όνομα Γιασμίν Χάιντεν, έβγαλε όπλο και ανάγκασε τους φοιτητές να περπατήσουν στο δάσος. Όταν ο 22χρονος έβγαλε το δικό του όπλο, θύτης και θύμα αντάλλαξαν «πυροβολισμούς» με αποτέλεσμα πολλές σφαίρες να βρουν την Χάιντερ στον κορμό και τον Σίμτζι στην πλάτη, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

Η Χάιντεν, η οποία νοσηλεύεται με τραύματα αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, απαγωγή και ληστεία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ενδέχεται να ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που ζουν σε σκηνές στο εθνικό πάρκο και αναφέρονται ως «οπλισμένοι και πιθανά βίαιοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ