Συναγερμός στην Ουάσινγκτον: Συνετρίβη υδροπλάνο - Ένας νεκρός, εννέα οι αγνοούμενοι
Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ μετά από συντριβή υδροπλάνου ανοικτά της πολιτείας Ουάσινγκτον, με έναν άνθρωπο να έχει σκοτωθεί, ενώ ομάδες έρευνας και διάσωσης αναζητούν άλλους εννέα.
Το υδροπλάνο εκτελούσε πτήση από το Φράιντεϊ Χάρμπορ, στα νησιά Σαν Χουάν, στα καναδοαμερικανικά σύνορα, προς το διεθνές αεροδρόμιο Τακόμα του Σιάτλ, όταν συνετρίβη κοντά στο Πάτζετ Σάουντ, βόρεια από τον προορισμό του.
Το κέντρο διοίκησης του τομέα της ακτοφυλακής στο Πάτζετ Σάουντ «ενημερώθηκε στις 15:11 (τοπική ώρα· στη 01:00 σήμερα ώρα Ελλάδας) ότι υδροπλάνο συνετρίβη με εννέα ενήλικους επιβαίνοντες κι ένα παιδί», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.
«Βρέθηκε ένας νεκρός από τις ομάδες που επιχειρούν επιτόπου. Εννέα άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται», συνεχίζει η ανακοίνωση, που διευκρινίζει πως η αιτία του δυστυχήματος μένει να εξιχνιαστεί.
Ο Flight Radar 24, ιστότοπος εξειδικευμένος στην παρακολούθηση πτήσεων, ανέφερε πως κατέγραψε το τελευταίο σήμα από το De Havilland Canada DHC-3 Otter, μονοκινητήριο ελικοφόρο αεροπλάνο κατασκευασμένο πριν από 55 χρόνια, στις 15:08 (τοπική ώρα), σε ύψος μόλις 30,5 μέτρων.
SPONSORED
Καιρός: Αίθριος με τον υδράργυρο στους 34 βαθμούς κελσίου - Τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (02 Ιουνίου)
06:30
Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
«Άδειο» το καλάθι του σούπερ μάρκετ: Ράλι τιμών στα φρούτα - Στροφή στην ιδιωτική ετικέτα
05:00