Μπερλουσκόνι: Θα μεσολαβούσα μαζί με την Μέρκελ στον Πούτιν
Διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν με την προϋπόθεση να έχει στο πλευρό του την Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
«Μαζί με την Άνγκελα Μέρκελ θα μπορούσα να προσπαθήσω να αναλάβω διαμεσολάβηση με τον Πούτιν», δήλωσε την Τετάρτη σε εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
«Ο στόχος, φυσικά, είναι να μπει ένα τέλος στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας», πρόσθεσε ο «Καβαλιέρε».
«Στην φάση αυτή, δεν βλέπω να υπάρχει καμία οικονομική απώλεια για τον Πούτιν. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να αντέξει τις κυρώσεις και την υιοθέτηση του πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, αλλά στηρίζω την θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε ο Ιταλός μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός.
Γεραπετρίτης για Ρούμπιο: Η Ελλάδα δεν είναι στο περιθώριο, αλλά πρωταγωνιστής των διεθνών εξελίξεων
12:26
Νέα Δημοκρατία: Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός υποψήφιος στη Β' Πειραιώς στις εκλογές του 2027
12:12
Στη Νάβι Πιλάι το Νόμπελ Ειρήνης- «Για τις προσπάθειές της να προωθήσει ειρήνη και διεθνές δίκαιο»
12:07
Ζάκυνθος: Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό 44χρονης που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο
12:05