ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν αποκοιμήθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης πυροδοτώντας νέα σενάρια για την υγεία του

Ο Πούτιν αποκοιμήθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης πυροδοτώντας νέα σενάρια για την υγεία του
Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου εθεάθη να κλείνει τα μάτια του και να παίρνει έναν υπνάκο Vladimir Smirnov/TASS News Agency Host Pool Photo via AP

Φαίνεται πως το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην περιοδεία του στην Ρωσική Άπω Ανατολή ήταν τόσο απαιτητικό που κούραε όχι μόνο τον ίδιο αλλά και όσους τον συνόδευαν.

Ως αποτέλεσμα, στην κρατική συνεδρίαση στο νησί Ρούσκι στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος και άλλοι Ρώσοι αξιωματούχοι να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους.

Φυσικά, το συγκεκριμένο περιστατικό εντείνει τη συζήτηση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου εθεάθη να κλείνει τα μάτια του και να παίρνει έναν υπνάκο.

Οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του έχουν ενισχυθεί από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Ρώσο ηγέτη να φαίνεται συχνά ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των ποδιών του.

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου Ρώσου προέδρου απασχολεί έντονα τους τελευταίους μήνες τα ρωσικά και διεθνή ΜΜΕ.

Το τελευταίο περιστατικό έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε «παραπονεθεί στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Εκτός από τον Πούτιν στη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου φαίνεται ότι και οι αξιωματούχοι του Πούτιν προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ