ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα ξαναδούμε αντίστοιχη φυσιογνωμία

Ο Ντάνιελ Κρεγκ για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα ξαναδούμε αντίστοιχη φυσιογνωμία
Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το 2006, τη χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία του ως Τζέιμς Μποντ AP Photo/Stephen Hird, Pool, File

Φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ απέτισε ο γνωστός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, λέγοντας πως είναι ένα αναντικατάστατος άνθρωπος.

Ο σταρ που ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ γύρισε ένα αξέχαστο σποτ με τη βασίλισσα το 2012, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σε αυτό, ο Κρεγκ επισκέφτηκε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και έγινε για λίγο σωματοφύλακας της βασίλισσα.

Η Ελισάβετ τον χαιρέτησε λέγοντας:

«Καλημέρα κύριε Μποντ», προτού την συνοδέψει στο ελικόπτερο που την μετέφερε στο στάδιο του Λονδίνου, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Αναπολώντας τα γυρίσματα αυτά ο Κρεγκ είπε στο BBC: «Ήταν κάτι το απίστευτο».

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το 2006, τη χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία του ως Τζέιμς Μποντ.

«Δεν θα ξαναδούμε αντίστοιχη φυσιογνωμία ποτέ ξανά» συμπλήρωσε ο ίδιος, και συνέχισε: «Το να ζει κάποιος κατά τη διάρκεια της βασιλείας της είναι το κάτι άλλο».

Ο Κρεγκ πρόσθεσε πως είναι πολύ λυπημένος από τον θάνατο της βασίλισσας ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Ο Κρεγκ έκανε τις δηλώσεις στο πλαίσιο του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Glass Onion», σίκουελ του «Knives Out».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ