Σφοδρή κακοκαιρία στην Ιταλία: Επτά νεκροί, τρεις αγνοούμενοι
Ανανεώθηκε:
Ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες σημειώθηκαν στην περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας, με τουλάχιστον επτά ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, ενώ τρεις ακόμη αγνοούνται.
Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι δεν περίμεναν μια τέτοια ξαφνική νεροποντή, καθώς 420 χιλιοστά βροχής έπεσαν μέσα σε δύο με τρεις ώρες, πλημμυρίζοντας τους δρόμους πολλών πόλεων στις επαρχίες Ανκόνα και Πέζαρο-Ουρμπίνο, σύμφωνα με το Reuters.
Οι υπηρεσίες διάσωσης εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν επιζώντες, σύμφωνα με τις αρχές.
Στο χωριό Καντιάνο, το οποίο έχει πλημμυρίσει, το νερό έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο των σπιτιών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι τηλεφωνικές συνδέσεις.
Οι αρχές απηύθυναν έκκληση στους κατοίκους να μην βγουν από το σπίτι και να μην χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. αυτοκίνητα.
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40