ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έτσι έμαθε ο Κάρολος για την επιδείνωση της υγείας της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έτσι έμαθε ο Κάρολος για την επιδείνωση της υγείας της
Ο Τζακ Ρόιστον μιλώντας στο The Royal Beat, ανέφερε ότι ο Κάρολος άκουσε τα νέα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Σκωτία AP/Aaron Chown

Όπως προκύπτει από τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Κάρολος έμαθε μόλις λίγες ώρες νωρίτερα από το κοινό ότι η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, είχε επιδεινωθεί.

Ο Τζακ Ρόιστον μιλώντας στο The Royal Beat, ανέφερε ότι ο Κάρολος άκουσε τα νέα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Σκωτία στο Dumfries House με την σύζυγό του Καμίλα.

Τόνισε πως όπως είχε πει η Τζένα Μπους Χάγκερ, η Καμίλα επρόκειτο να της παραχωρήσει συνέντευξη όταν άκουσαν βήματα στον διάδρομο.

«Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Τζένα Μπους Χάγκερ, η οποία είπε ότι άκουσε βήματα στον διάδρομο», ανέφερε και πρόσθεσε: Ο Κάρολος έλαβε μία κλήση, όλα ήταν σιωπηλά και τους ζητήθηκε να σιωπήσουν. Το επόμενο πράγμα που έμαθε, ήταν ότι ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν σε ελικόπτερο».

Αυτό συνέβη στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου. «Δεν έδωσαν στον Κάρολο 1 ή 2 ώρες πριν το πουν στο κοινό», συμπλήρωσε.

Πηγές έχουν αναφέρει ότι μόνο ο Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα κατάφεραν να φτάσουν στο βασιλικό κτήμα του Μπαλμόραλ πριν από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ