ΚΟΣΜΟΣ

Μουσουλμάνα βγάζει selfies με ακροδεξιούς (pics)!

Μουσουλμάνα βγάζει selfies με ακροδεξιούς (pics)!
Twitter / Mujahidarani

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων μια γυναίκα βρίσκει το θάρρος να τεθεί αντιμέτωπη με ομάδα ακροδεξιών οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση που εμμέσως την αφορά...

Στις αρχές Μαΐου, εκατοντάδες νεοναζί που πραγματοποιούσαν πορεία στη σουηδική πόλη Μπορλάγκε «πάγωσαν» βλέποντας απέναντί τους μια μαύρη κοπέλα να υψώνει τη γροθιά της και να τους κοιτάζει κατάματα. Η Τες Άσπλουντ είχε γίνει τότε παγκοσμίως γνωστή, καθώς η φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media με απίστευτα ταχείς ρυθμούς.

1

Twitter / Mujahidarani

3

Twitter / Mujahidarani

Το περασμένο Σάββατο, ήρθε η σειρά μιας μουσουλμάνας να κλέψει την παράσταση. Η 22χρονη Ζαλχία Μπεκχίρι επέλεξε το χιούμορ, ωστόσο άφησε κι αυτή άφωνους Βέλγους ακροδεξιούς, μέλη του εθνικιστικού κόμματος Φλαμανδικό Συμφέρον (Vlaams Belang) που διαμαρτύρονταν στους δρόμους της Αμβέρσας.

2 copy

Twitter / Mujahidarani

Η Μπεκχίρι πλησίασε με το κινητό ανά χείρας τους Βέλγους πολίτες και άρχισε να τραβά τη μία selfie πίσω από την άλλη. Με αυτή της την κίνηση μάλιστα ανάγκασε αρκετούς από τους ακροδεξιούς να χαμογελάσουν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ