ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος βρέθηκε θετικός σε... χρήση ηρωίνης και μεθαμφεταμίνης

Σκύλος βρέθηκε θετικός σε... χρήση ηρωίνης και μεθαμφεταμίνης
TUSTIN POLICE DEPARTMENT

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και πρωταγωνιστής του ήταν ένας σκύλος, ονόματι Μπούμπα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, έχοντας ένταλμα στα χέρια τους, αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στις 22 Μαρτίου και συνέλαβαν τον 40χρονο Τζόσουα Γουέστ, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις ναρκωτικών. Στο δωμάτιο του συλληφθέντα βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιημένες βελόνες, προσωπικά του αντικείμενα καθώς επίσης και η Μπούμπα.

Το τεριέ μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων και καθώς ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο, έπεσε σε... λήθαργο. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του καταφύγιου οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βλέποντας τη Μπούμπα να μη συνέρχεται αποφάσισαν να την υποβάλλουν σε εξετάσεις.

Όπως διαπίστωσαν, στα ούρα του σκυλιού βρέθηκε μεθαμφεταμίνη και ηρωίνη... «Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ κάτι ανάλογο», δήλωσε εκπρόσωπος του καταφύγιου ζώων προσθέτοντας ότι το σκυλάκι ψάχνει πλέον ένα νέο σπίτι και μια ζωή μακριά από τα ναρκωτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ