Με τη σημαία του Βελγίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο αδελφός βομβιστή των Βρυξελλών
Ο αδελφός ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας των Βρυξελλών, ο Μουράντ Λααχραουί (Mourad Laachraoui), κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο στο Μοντρέ της Ελβετίας.
Αυτή η επιτυχία του έχει δώσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, όπου και θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Βελγίου, όπως αναφέρει το Reuters. Αναμφίβολα, το γεγονός αυτό θα απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και η συμμετοχή του αναμένεται να διχάσει τους Βέλγους.
Ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο 24χρονος Νατζίμ Λααχραουί ήταν ένας από τους δύο καμικάζι που προκάλεσαν το μακελειό στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών τον περασμένο Μάρτιο. Στην επίθεση αυτή, καθώς και σ' εκείνη, λίγη ώρα αργότερα, στο μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 300.

Πηγή: Belgian Federal Police
Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
09:19
Ταξί: Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από την Τρίτη - «Κάθε μέρα θα έχουμε διαδηλώσεις στην Καβάλας»
09:15
Επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους Oreshnik κατά της Ουκρανίας - Στόχος ενεργειακές και στρατιωτικές υποδομές (vid)
09:01
Γαλλία: Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας Γκορέτι - Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 200 χλμ. σε ταχύτητα
08:55