ΚΟΣΜΟΣ

Μέισι Ουίλιαμς: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου» αποκάλυψε η σταρ του Game of Thrones

Μέισι Ουίλιαμς: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου» αποκάλυψε η σταρ του Game of Thrones
ΑP Photo

Η ηθοποιός Μέισι Ουίλιαμς, η οποία έγινε διάσημη από το ρόλο της ως Άρια Σταρκ στη σειρά Game of Thrones, έκανε μια αποκάλυψη.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Diary of a CEO» για την κακοποίησή της από τον πατέρα της από την ηλικία των 8 ετών. Εξήγησε ότι αυτή η κατάσταση της κατέστρεψε την παιδική της ηλικία, δημιουργώντας της πολλά τραύματα.

«Όταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον πατέρα μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και όλη την οικογένειά μου», είπε αρχικά η Ουίλιαμς.

Συνεχίζοντας, η 25χρονη Βρετανή ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι αυτό πραγματικά κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν λάθος».

Η Ουίλιαμς είπε ότι μια δασκάλα κατάλαβε τα όσα εφιαλτικά ζούσε ως παιδί και εκεί ήταν που ξέσπασε σε δάκρυα.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα “όχι”. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μαμά μου στο σχολείο και εκείνη ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά άνοιξαν και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ