Η Βόρεια Κορέα ρίχνει... πόρτα στον Ντόναλντ Τραμπ
Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πρόθυμος να συναντήσει και να συνομιλήσει κάποια στιγμή με τον Κιμ Γιονγκ Ουν με απώτερο στόχο να τον πείσει να σταματήσει τις πυρηνικές δοκιμές, δεν ισχύει, ωστόσο, το ίδιο και στην περίπτωση του ηγέτη της Βορείου Κορέας.
Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνεται ο ουδέτερος παρατηρητής διαβάζοντας τις δηλώσεις του Σο Σε Πιόνγκ, πρέσβη της Βορείου Κορέας στον ΟΗΕ.
«Εναπόκειται αποκλειστικά στον ηγέτη μου αν θα συναντήσει ή όχι τον Τραμπ, αλλά νομίζω ότι έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση αποκλειστικά για λόγους εντυπωσιασμού. Μόνο και μόνο επειδή οι ΗΠΑ έχουν μπροστά τους τις προεδρικές εκλογές. Αυτές είναι... ανοησίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πιόνγκ μιλώντας στο Reuters, κάνοντας ξεκάθαρη τη δική του θέση σε ό,τι αφορά μια πιθανή συνάντηση με τον υποψήφιο Αμερικανό πρόεδρο.
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Θα εξεταστούν ξανά τα παιδιά της οικογένειας - Τι ερευνούν οι αρχές
07:35
Η εταιρία Tetris παίρνει αποστάσεις από αμφιλεγόμενο βιντεοπαιχνίδι του Λευκού Οίκου
07:32
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος δράστης της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα στη Μάνδρα
07:22
Πυρκαγιά σε οινοποιείο στην Πάτρα - Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής
07:13