Μονοήμερη άδεια ζήτησε ο Τριντό για την επέτειο του γάμου του
Μονοήμερη άδεια από τα καθήκοντά του προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του ζήτησε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, μια μέρα πριν από τη σύνοδο κορυφής των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7).
Ο 44χρονος Τριντό θα γιορτάσει την 11η επέτειο του γάμου του με την Σοφί Γκρεγκουάρ στην Ιαπωνία, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο της G7. Όπως αναφέρεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, το ζευγάρι θα περάσει την αυριανή ημέρα σε ριόκαν, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό πανδοχείο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την Πέμπτη ξεκινά η διήμερη σύνοδος της G7 στην Ίσε-Σίμα, νότια του Κιότο.
«Πρόκειται ακριβώς για μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας (...) την οποία θεωρώ αναγκαία για να είμαι σε θέση να υπηρετώ τη χώρα», είπε ο Τριντό στους δημοσιογράφους στο Τόκιο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε και διευθυντικά στελέχη μεγάλων ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών.
Ο Τριντό διαβεβαίωσε ότι αυτή τη ρομαντική απόδραση δεν θα την χρεωθούν οι Καναδοί φορολογούμενοι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Καλά στην υγεία τους οι Ελληνες ομογενείς στην Βενεζουέλα» - Συνεχής συνεργασία με την Πρεσβεία
18:03
Μάρω Κοντού: «Πάντα βαστάω μαχαίρι» λέει ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο Αττικόν
17:54
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Το viral βίντεο του πρωθυπουργού με τις στιγμές αγωνίας ως... ραλίστας
17:45
ΥΠΕΞ: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Βενεζουέλας - Θερμά συλλυπητήρια για τα θύματα
17:40