ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτι στο Νιου Χάμσαϊρ - Νεκροί οι επιβαίνοντες

ΗΠΑ: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτι στο Νιου Χάμσαϊρ - Νεκροί οι επιβαίνοντες
Η πολυκατοικία στην πόλη Keene, 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βοστώνης, έπιασε φωτιά, αλλά κανείς στο έδαφος δεν τραυματίστηκε (Virginia State Police via AP) (Φωτογαφία αρχείου)

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε πολυκατοικία κοντά σε αεροδρόμιο στη βόρεια πολιτεία του Νιού Χαμσάιρ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σκοτώνοντας όλους τους επιβαίνοντες, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Η πολυκατοικία στην πόλη Keene, 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βοστώνης, έπιασε φωτιά, αλλά κανείς στο έδαφος δεν τραυματίστηκε.

«Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο κτήριο της πολυκατοικίας. Δυστυχώς όσοι επέβαιναν στο αεροπλάνο χάθηκαν», ανέφερε η πόλη του Keene σε ανάρτηση στο Facebook.

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας έχει ειδοποιηθεί. Πρόσθετες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν μόλις γίνουν διαθέσιμες».

Δεν έγινε αμέσως γνωστό πόσα άτομα επέβαιναν στο αεροπλάνο, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Keene Steve Tenney στο NBC10 Boston.

Ο κάτοικος Scott Gauthier είπε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ένιωσε το κτήριο να τρέμει.

«Ολόκληρο το κτίριο σείστηκε και μετά η μητέρα μου βγήκε για να ελέγξει τι συνέβαινε και άρχισε να ουρλιάζει «Φύγε από το σπίτι»», είπε στο NBC10 Boston.

«Την ώρα που βγήκα όλος ο πίσω αχυρώνας είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες. Ένιωθες τις φλόγες του κτηρίου σαν να στέκεστε δίπλα σε μια φωτιά», είπε.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας είπε στο CNNi ότι το αεροπλάνο ήταν ένα Beechcraft Sierra, ένα μικρό, μονοκινητήριο αεροσκάφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ