ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στην ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης

Θρήνος στην ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης
Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Άρη Ραπανάκη έκανε γνωστή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ΙΟΠ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Απεβίωσε ο ιστιοπλόος, Άρης Ραπανάκης, που είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Άρη Ραπανάκη έκανε γνωστή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ΙΟΠ μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Έτσι ξαφνικά, σήμερα πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Ολυμπιονίκη και αθλητή μας του Άρη Ραπανάκη. Ο Άρης μαζί με τον Τάσο Μπουντούρη και τον Τάσο Γαβρίλη κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Soling. Ο Άρης μέχρι και σήμερα υπήρξε κυβερνήτης σε πολλά σκάφη. Η Ελλάδα χάνει ακόμη έναν σπουδαίο Ολυμπιονίκη», αναφέρεται στην ανάρτηση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Άρη Ραπανάκη. Ο πρώην πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας μαζί με τον Τάσο Μπουντούρη και τον Τάσο Γαβρίλη κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Soling».

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Άρη Ραπανάκη. Ο πρώην πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας μαζί με τον Τάσο Μπουντούρη και τον Τάσο Γαβρίλη κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Soling.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ