Συντριβή αεροσκάφους στο Πουέρτο Ρίκο - Ο Γερμανός εκατομμυριούχος Ράινερ Σάλερ στους επιβάτες
Ανανεώθηκε:
Ο Γερμανός επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος Ράινερ Σάλερ και η οικογένειά του επέβαιναν στο αεροσκάφος που κατέπεσε ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο, ανατολικά της Κόστα Ρίκα, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.
Πηγή του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα επιβεβαίωσε ότι «ο Σάλερ, ένας άνδρας 53 ετών», καθώς και πέντε ακόμη άτομα, περιλαμβάνονται στην λίστα των επιβατών του αεροσκάφους που κατέπεσε στην Καραϊβική.
Το αεροσκάφος που εκτελούσε ιδιωτική πτήση είχε απογειωθεί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης από την πολιτεία Τσιάπας, στο νότιο Μεξικό. Έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Κόστα Ρίκα το απόγευμα της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, καθώς κατευθυνόταν στη Λιμόν, τον προορισμό του, για την προσγείωση.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε ότι δύο πτώματα εντοπίστηκαν ανοιχτά του Πουέρτο Λιμόν, καθώς και συντρίμμια του αεροσκάφους.
Κοινή δήλωση Ελλάδας, ΕΕ και τεσσάρων χωρών στον ΟΗΕ: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
19:23
Καρέ - καρέ η σύγκρουση κρουαζιερόπλοιου με εμπορικό πλοίο στη Γερμανία
19:12
Basketgate: Αθώοι δήλωσαν Κορομηλάς, Τσαρούχα, Πηλοΐδης - Εν αναμονή της απόφασης
19:02
Άμπου Σίμπελ: Τουρίστες διανυκτέρευσαν έξω από τον ναό για το εντυπωσιακό φαινόμενο του ήλιου
18:53