Βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας: Ετοιμάζεται νέο βιβλίο για τη ζωή του
Ανανεώθηκε:
Ακόμη ένα βιβλίο για τη ζωή του νέου βασιλιά της Βρετανίας Κάρολο Γ' και τον αποτυχημένο γάμο του με την Νταϊάνα, πρόκειται να ταράξει τα «νερά» του βρετανικού παλατιού.
Την επερχόμενη βιογραφία «The King: The Life of Charles III», υπογράφει ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν και θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.
Όπως αναφέρει το βιβλίο ο γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα ήταν τόσο «εύφλεκτος» που οι αξιωματικοί της βασιλικής προστασίας ανησυχούσαν ότι κάποιος θα πληγωθεί.
Ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα «να εκτοξεύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα».
Ο υπηρέτης παρακολουθούσε καθώς η Νταϊάνα «κυνηγούσε» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο» στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House, γράφει ο Άντερσεν.
«Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον σύζυγό της, ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση», από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984.
Με τον Κάρολο να απαντάει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο: «Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι», ενώ απαιτούσε, σύμφωνα με το βιβλίο, από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του:
«Ξέρεις ποιος είμαι;» ρώτησε τη γυναίκα του και «η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα "γ… ζώο"», γράφει ο Άντερσεν.
«Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!» του φώναζε.
«Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου».
Οδηγός στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να χτυπήσει αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο - Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα
09:49
Αγορές: Ράλι στην Ασία έφερε η εκεχειρία ΗΠΑ και Τραμπ, κέρδη 4% για τον Nikkei - Στα 71.000 δολάρια το bitcoin
09:41
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν καλώδια από εργοτάξιο του ΟΣΕ και εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν
09:26
Νέα εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ - Σε συναγερμό Σεούλ και Ουάσινγκτον
09:13