ΚΟΣΜΟΣ

Οι αποσκευές έκρυβαν ασυνήθιστο περιεχόμενο: Τι ανακάλυψαν οι ελεγκτές στη βαλίτσα

Οι αποσκευές έκρυβαν ασυνήθιστο περιεχόμενο: Τι ανακάλυψαν οι ελεγκτές στη βαλίτσα
Οι αστυνομικοί που άνοιξαν την βαλίτσα, αντίκρυσαν μέσα μια γάτα ζωντανή twitter

Ασυνήθιστο περιεχόμενο έκρυβε η βαλίτσα που ελέγχθηκε στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης σε πτήση προς Ορλάντο.

Καθώς περνούσε μέσα από το μηχάνημα ακτινών Χ, οι ελεγκτές διέκριναν μέσα στη βαλίτσα, μπουκάλια, ποτήρια κρασιού, ένα ζευγάρι σαγιονάρες και... ένα περίγραμμα γάτας σε φυσικό μέγεθος.

Οι αστυνομικοί που άνοιξαν συνέχεια την βαλίτσα, αντίκρυσαν μέσα μια γάτα ζωντανή και «σοκαρίστηκαν», δήλωσε στο CNNi η εκπρόσωπος της υπηρεσίας ελέγχου, Λίζα Φάρμπσταϊν.

«Είναι σπάνιο να ανακαλύψεις ένα ζωντανό ζώο σε μια τσάντα» είπε, παρόλο που είναι συνηθισμένοι να βρίσκουν σε βαλίτσες που ελέγχονται τα πάντα από πυροβόλα, μέχρι απαγορευμένα αντικείμενα.

Ο επιβάτης, ο οποίος ταξίδευε με την Delta Air Lines, όταν κλήθηκε να εξηγήσει το περιεχόμενο που βρέθηκε στις αποσκευές του είπε πως η γάτα δεν ήταν δικιά του, αλλά ανήκε σε κάποιον άλλον από την οικογένειά του.

Ωστόσο, λόγω της καθυστέρησης στον έλεγχο, έχασε την πτήση του, αλλά έκανε εκ νέου κράτηση για την επόμενη μέρα, χωρίς γάτα.

Η υπηρεσία ελέγχου του αεροδρομίου μετά από αυτό το εύρημα, συμβουλεύει τους επιβάτες, να τοποθετούν τα ζώα τους σε θήκη μεταφοράς κατοικίδιων έτσι ώστε κατά τον έλεγχο να μην μπορούν να τρέξουν μακριά. Επίσης συμβουλεύει αν δεν έχουν πάρει μαζί τους στο ταξίδι τα κατοικίδιά τους, να βεβαιωθούν ότι... δεν έχουν έρθει μαζί τους για βόλτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ