ΚΟΣΜΟΣ

Επτάχρονος τα έβαλε με ενόπλους κατά τη διάρκεια ληστείας (pic)!

Επτάχρονος τα έβαλε με ενόπλους κατά τη διάρκεια ληστείας (pic)!
Aaron P. Bernstein/Getty Images/Ideal Images

Είναι να το λέει η καρδιά σου... Ο ΜακΚόλεϊ Κάλκιν κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο όχι και ιδιαίτερα ευφυείς διαρρήκτες στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι» και παίζοντας... εντός έδρας, τα κατάφερε περίφημα.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, όμως, ούτε σε φιλμ έπαιζε, ούτε με ψευτοαπατεώνες είχε να κάνει. Βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Αποδείχθηκε, όμως, ότι είχε πολύ θράσος και ακόμα περισσότερο θάρρος!

Όπως γράφει η Washington Post, ένα επτάχρονο αγοράκι και οι γονείς του επισκέφθηκαν κατάστημα με παιχνίδια και ηλεκτρονικά στην Ουάσινγκτον, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο μαγαζί και άρχισαν να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Όλοι πάγωσαν και παρέμειναν ακίνητοι. Όλοι εκτός από έναν...

Την ώρα που οι ληστές στράφηκαν προς τους ταμίες, ο μικρός επιτέθηκε στον έναν εκ των δύο και τον γρονθοκόπησε δύο φορές με το αριστερό χέρι, στο οποίο μάλιστα κρατούσε και μία κούκλα.

boy

Montgomery County, Maryland Police Department

Ο ληστής άρπαξε το παιδί και ευτυχώς για όλους, το παρέδωσε στους γονείς του ζητώντας τους να πέσουν στο έδαφους μέχρι αυτός και ο συνεργός του να εγκαταλείψουν το κατάστημα.

«Το βλέπεις και δεν θες να το πιστέψεις. Το μόνο που παρακαλάς είναι να τελειώσει. Και να τελειώσει γρήγορα...», δήλωσε ο πατέρας στην Washington Post.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ