Κατάρ: Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο στάδιο Λουσαΐλ
Φωτιά ξέσπασε το Σάββατο (26/11) σε υπό κατασκευή κτήριο κοντά σε στάδιο όπου αναμένεται να παιχτεί αγώνας του Παγκόσμιου Κυπέλλου αργότερα μέσα στη μέρα, με τις Αρχές του Κατάρ να σημειώνουν ότι δεν τραυματίστηκε κανείς.
Σύμφωνα με το Associated Press, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 τοπική ώρα, σε ένα νησί που ανήκει στην πόλη Λουσαΐλ, όπου φιλοξενείται το Μουντιάλ.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων περίπου από το στάδιο της Λουσαΐλ και γέμισε με καπνούς την ατμόσφαιρα στην πόλη.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι καπνοί ήταν ορατοί από την αγορά στην κεντρική Ντόχα.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν υπόσχεται «κόλαση στους εχθρούς» - Ισραήλ: Θα χτυπήσουμε τις ενεργειακές εγκαταστάσεις τους
22:49
ΚΟΣΜΟΣ
IDF: Το Ιράν διαθέτει ακόμη πάνω από 1.000 βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στο Ισράηλ
22:40
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός προειδοποιεί ότι θα βομβαρδίσει το συνοριακό πέρασμα Λιβάνου-Συρίας
22:28
ΚΟΣΜΟΣ
Σύνταξη στα 67 έτη και στη Βρετανία - «Φουκώνει» τον προϋλογισμό κατά 10 δισ. λίρες
22:17
ΚΟΣΜΟΣ