Ισπανία: Με κορωνοϊό ο υπουργός Εξωτερικών - Συμμετείχε σε σύνοδο του ΝΑΤΟ
Θετικός στην Covid-19 ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών, Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες, μετά τη συμμετοχή του τις τελευταίες ημέρες σε πολλές διεθνείς συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας του ΝΑΤΟ.
Όπως επισημαίνει ο ίδιος νοσεί με ήπια συμπτώματα.
«Διαγνώστηκα θετικός στην Covid-19. Είμαι καλά και έχω ήπια συμπτώματα», ανέφερε ο υπουργός στο Twitter, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη έπειτα από μια σειρά ταξιδιών σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Ο Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες συμμετείχε χθες Τετάρτη στο Λοτζ της Πολωνίας σε ένα δείπνο που διοργάνωσε ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
Την Τρίτη και την Τετάρτη είχε συμμετάσχει σε μια σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από σήμερα έως και την Παρασκευή - Ποιοι και πότε πάνε ταμείο
09:07
Ανεξέλεγκτη καίει ακόμη η φωτιά στο Σουφλί - Ενισχύθηκαν οι εναέριες και επίγειες δυνάμεις
09:05
Καιρός: «Επιστρέφει» το καλοκαίρι, πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία - Από Παρασκευή νέο «κύμα» με βροχές
08:49
Νέα Ιωνία: Στον ανακριτή ο 35χρονος που έκοψε το αυτί της οδηγού ταξί - Προσκόμισε ιατρικό έγγραφο
08:40