ΚΟΣΜΟΣ

Πόνταρε τη γυναίκα του σε αγώνα κρίκετ και έχασε...

Πόνταρε τη γυναίκα του σε αγώνα κρίκετ και έχασε...
Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

Συνήθως βλέπουμε να συμβαίνουν αντίστοιχα περιστατικά στις ταινίες ή ακούμε να το λέει κάποιος για αστείο. Αυτή τη φορά όμως έγινε στην πραγματικότητα και μόνο αστείο δεν ήταν για κανέναν από όσους ενεπλάκησαν...

Ένας Ινδός, από την Κανμπούρ, ο οποίος είχε σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο έψαχνε τρόπο να «ρεφάρει» τα χρήματα που έχασε παίζοντας στο χρηματιστήριο. Για την ακρίβεια, να πάρει πίσω σχεδόν όλη του την περιουσία, όπως χαρακτηριστικά γράφει το Russia Today.

Αφού έστιψε το μυαλό του και δεν βρήκε λύση, θεώρησε ως καλή ιδέα να ποντάρει κάτι έμψυχο. Στοιχημάτισε λοιπόν τη γυναίκα του, υπέρ της ομάδας του σε αγώνα κρίκετ. Και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν παίζεις χωρίς ψυχραιμία, έχασε.

Η Γιασμίτ Καούρ δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί μέχρι που άρχισε να δέχεται επισκέψεις «περίεργων» τύπων στο σπίτι και τη μπουτίκ ρούχων που διατηρεί. Τη μία παρενόχληση ακολούθησε δεύτερη, έπειτα ήρθε τρίτη επίσκεψη από φουσκωτούς μέχρι που τελικά η Γιασμίτ κάλεσε την αστυνομία και ξετυλίχθηκε το κουβάρι των αρρωστημένων στοιχημάτων του συζύγου της.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2011 και όπως τόνισαν οι Αρχές της Ινδίας στην εφημερίδα Times of India, ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε δείξει από πολύ νωρίς τον χαρακτήρα του. Για την ακρίβεια, την πρώτη κιόλας νύχτα του γάμου, ζήτησε από τη σύζυγό του τα χρυσαφικά της, ενώ με τα χρόνια πούλησε διάφορα πολύτιμα πράγματα που της ανήκαν. Όπως μάλιστα υποστήριξε η άτυχη γυναίκα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη χτυπούσε και την ανάγκαζε να παίρνει ποσά ύψους 10.000 δολαρίων από τους γονείς της και να του τα παραδίδει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ