ΚΟΣΜΟΣ

Γουρουνάκι νομίζει ότι είναι σκυλί και κάνει παρέα με μπουλντόγκ (pics & vid)

Γουρουνάκι νομίζει ότι είναι σκυλί και κάνει παρέα με μπουλντόγκ (pics & vid)
Instagram/abbylovephotography1

Λένε ότι τα γουρουνάκια είναι πολύ έξυπνα και πολύ... αγαπησιάρικα ζώα και αν κρίνει κανείς από την Όλιβ, μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Η φωτογράφος Αλίσα Τσάιλντς και ο σύζυγός της Νικ, υιοθέτησαν τρία σκυλιά, τη Λόλα, τον Άλφι και την Τίλι και δημιούργησαν μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, όπως γράφει το mashable.com.

Ζώντας σε περιοχή κοντά σε δάσος, είχαν την τύχη να πέσουν κάποια στιγμή πάνω στην Όλιβ. Φιλόζωοι καθώς είναι, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό και σκέφτηκαν ότι άξιζε τον κόπο να κάνουν ένα πείραμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευαν ότι η Όλιβ θα ταίριαζε με τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ. Τελικά, διαψεύστηκαν πανηγυρικά...

p1
p2

p4
p5

Όχι μόνο ταίριαξε, αλλά πλέον θεωρεί εαυτόν σκύλο και κάνει ό,τι κάνουν οι φίλοι της, από το να τρέχει μαζί τους στην πόρτα όταν αυτά πηγαίνουν για να γαβγίσουν σε κάποιον, μέχρι να παίρνει σκυλίσιες πόζες, όταν κοιμάται δίπλα τους.

Από τα τρία σκυλάκια, πάντως, η Όλιβ έχει την αδυναμία της και αυτή δεν είναι άλλη από τη Λόλα. Friends for ever...που λένε.

p6
p7
https://www.instagram.com/p/p

Πηγή φωτό: Instagram/abbylovephotography1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ