O Ίλον Μασκ έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο μετά την εξαγορά του Twitter
Ο Ίλον Μασκ, ο ιδιοκτήτης του Twitter και της Tesla Inc, έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, καθώς φαίνεται ότι του στοίχισε πολύ ακριβά η πώληση μετοχών της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να χρηματοδοτήσει τη συμφωνία εξαγοράς της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκ. δολαρίων.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ο άτυπος "τίτλος" περνάει πλέον στον Γάλλο μεγιστάνα Μπερνάρ Αρνό (και την οικογένειά του), τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο.
Πέρσι ο Αρνό βρισκόταν στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας του Forbes, πίσω από τον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος. Σύμφωνα με το περιοδικό, η προσωπική περιουσία του ανέρχεται σήμερα στα 185,4 δισεκ. δολάρια, έναντι 185,3 δισεκ. δολαρίων του Μασκ.
Η μετοχή της Tesla υποχώρησε κατά περίπου 4%.
Η συνάντηση με τον Τραμπ ήταν «θαυμάσια» δηλώνει η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας
23:24
Νεκρή επιβάτιδα σε καμπίνα πλοίου - Έδεσε στο λιμάνι του Λαυρίου
23:19
Γιατί ένα ενδεχόμενο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν απειλεί την παγκόσμια αγορά πετρελαίου
23:12
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00